Cum iti dai seama ca o relatie este reala? Doar trecand testul timpului.

Cum iti dai seama ca aceasta relatie este de calitate? Doar analizand daca impreuna poti construi ceva frumos.

Asa mi-am dat seama ca relatia pe care o avem cu familia Mocanu s-a transformat usor, usor, intr-o relatie mai mult decat profesionala: ceea ce ne leaga nu mai sunt doar rochiile achizitionate pentru diverse evenimente, ci timpul petrecut impreuna, confidente personale si o relaxare reciproca in care stim ca orice problema ar putea aparea, o rezolvam impreuna.

Asa ca, iata-ne luna aceasta la aniversarea unui eveniment extrem de pretios: Nunta de Argint a parintilor, un moment magic, asa cum l-a numit Georgiana.

Dupa atatia ani impreuna, echipa CRISTALLINI a cedat in fata dorintelor lor, rasfatandu-le asa cum merita: fiecare isi poate alege modelul dorit, apoi si-l personalizeaza dupa bunul plac. Dupa discutii seculare, ai impresia ca sfatul designerului a contat. Dar este o amagire deoarece, in final, totul iese asa cum si-au dorit ele.

Dupa atatia ani pot spune ca stilul lor este unul inconfundabil, si ele chiar stiu cel mai bine ce si cum ar trebui sa poarte.

Fiecare rochie de seara este accesorizata in cel mai mic detaliu, iar parul si make-up-ul devin opere de arta. Munca in echipa este ceea ce ar putea descrie cel mai bine familia Mocanu, si ne bucuram ca acum facem si noi parte, intr-o oarecare masura, din aceasta vibratie calda si sincera.

Eu astept acum urmatoarea nunta, si nu ma refer la Nunta de Aur a parintilor – desi si pe aceea o astept cu nerabdare!

So… Who’s next?? 🙂

xoxo

Share: