Decembrie a venit cu un iz atipic de toamna, dar vremea neobisnuita pentru aceasta perioada nu va impiedica sarbatorile sa soseasca intr-un ritm rapid! Dincolo de fericirea de fi impreuna cu toata familia, vor urma numeroase evenimente unde vom avea nevoie de tinute de ocazie.

In acest an, CRISTALLINI propune o noua linie de rochii de cocktail cu un design mai simplu, potrivit unor cine in familie, perfecte pentru o eleganta plina de senzualitate, pastrand o nota clasica de feminitate atemporala:

Si in acest an tesatura vedeta a iernii este catifeaua. Rochiile lungi, de seara, au taieturi simple, adanci. O simplitate care atrage orice privire prin naturaletea cu care catifeaua cade pe langa corp. Busturi structurale contruite pe baze de corset care seduc atentia, pastrand eleganta in cadrul oricarui eveniment.

 

Rochiile de cocktail au linii clasice – pentru evenimente mai formale – sau aduc in prim plan spiritul petrecerii prin culoare si design:

Noutatea acestui sezon consta in aparitia pieselor separate in colectie: sacouri, fuste, bluze, confectionate din catifea, dantela sau lana cu casmir:

Si in acest an sclipirea noii colectii CRISTALLINI este adusa de modelele confectionate din paiete:

Aceste poze sunt „abia scoase din cuptor”-ul sedintei foto de unde au plecat direct catre studioul fotografului pentru a fi pregatite sa fie puse pe site.

Pentru a vedea intreaga colectie, va asteptam in showroom-ul din Bucuresti sau pe shop.cristallini.com pentru a va lasa seduse de inspiratie pentru petrecerile din aceasta perioada a sarbatorilor!

Stay tuned for more! xoxo

Share: