Pentru mine, primavara si toamna au devenit mai mult decat anotimpuri. Daca atunci cand eram mica erau un simbol energizant al schimbului de peisaje (primavara cu natura care reinvie la viata, toamna cu frunzele ruginii care creeaza covoare multicolore), ei bine, acum perceptia asupra sezoanelor este una atipica.

Primavara/Vara si Toamna/Iarna sunt inceputurile unor noi tendinte in moda, ceea ce inseamna o noua colectie, noi modele, noi materiale si croieli. Toamna aceasta a venit cu ceea ce as putea numi colectia mea preferata de pana acum!

Si asta pentru ca mi se pare ca este primul an in care am simtit mai mult decat niciodata sustinerea si aprecirea clientelor noastre in tot ceea ce facem. Asa ca, atunci cand plecam la Saptamana Modei de la Paris, avem senzatia ca plecam impreuna cu fiecare dintre clientele noastre, impartasind cu ele emotiile prezentarilor si ale expunerii colectiei in fata invitatilor din toata lumea.

Asa ca, iata-ne din nou in aeroport, in drum catre Paris, unde vom expune CRISTALLINI SS 2020 si Bridal 2020, rochii de seara si de mireasa. Doua colectii pline de metamorfoze atat in design cat si in alegerea tesaturilor.

Va tin la curent cu prezentarea ce va avea loc maine la Ambasada Romaniei din Paris si apoi cu expozitia din inima Saptamanei Modei, showroom-ul regal din Westin.

Share: