Noua tema a campaniei Toamna/Iarna 2020 CRISTALLINI se numeste „Fly, fly, butterfly„, o incursiune mirifica in mijlocul unei naturi feerice si salbatice din mijlocul Bucurestiului: floraria Florens, o opera de arta pana in cele mai mici detalii.

Intrand in curtea interioara de pe strada Paris vei transcede in cateva secunde – sute de kilometri catre o destinatie cu o vegetatie luxurianta: un colt de jungla presarat cu liane de flori albe care curg din inaltul cerului, etajere pline de muscate care sparg tiparul de padure tropicala, culori pastelate care strapung verdele intens care te inconjoara.

Nu de putine ori am fost tentati sa alegem un nume al colectiei care sa fie legat de acest aspect salbatic de jungla, dar am renuntat intr-un final. Asa ca, mare ne-a fost mirarea cand am ajuns la hotel si am pasit in receptie unde ne astepta un colt de jungla recreat in curtea interioara a hotelului! The Westin are aceasta traditie de a schimba deseori decorul, fiecare tema fiind complet noua si maiestuos executata. Acest sezon arata cam asa:

Alina, in schimb, a avut o experienta si mai intensa, regasindu-se cu tinuta cu care a venit pe drum fix intr-un cadru rupt din aceeasi poveste:

Maine va avea loc prezentarea de moda de la Ambasada Romaniei din Paris! Stay tuned!

 

Share: