Mai sunt câteva zile până la Crăciun!

Deși în jurul nostru se așterne un aer de sărbătoare, în noile condiții se resimte mai mult decât în ceilalți ani o angoasӑ legatӑ de ce ceea ce vom face de sărbători. Poate ne aflӑm departe de familie, de prieteni, poate alte circumstanțe nefericite ne-au stricat ambientul plăcut de sărbători, poate avem nenumărate lucruri pentru care să fim recunoscători în aceastӑ perioadӑ, dar nu avem spațiul în care ne-am dori să ne bucurӑm de ele, într-o vacanţӑ sau oricare ar fi prezentul nostru acum… ceea ce rămâne constant este goana după cadourile de Crăciun!

Mai mult decât atât, deosebit de importantӑ este atmosfera din casele noastre… Să creăm un univers familiar și seducător, în care să ne bucuram alături de cei dragi!

Deci, propunerea CRISTALLINI pentru aceastӑ perioadӑ este: creează acasă atmosfera la care mereu ai visat, așa cum admirӑm în filmele de Crăciun! Imagini care ne încântă când le vedem pe Netflix, aduse în spațiul casei noastre!

Cum putem face acest lucru? Decorând frumos, să intrӑm cât mai fidel în atmosfera de sărbători, având grijӑ de sănătatea noastră și a celor dragi, de gândurile noastre, de ceea ce transmitem celorlalți, făcând cadouri de suflet și, nu în cele din urmӑ… făcându-ne nouӑ și celor din jur un „cadou” prin modul în care întâmpinăm sărbătorile.

Propunerea CRISTALLINI din acest an este o colecție de haine perfecte pentru acasă și de stradӑ care înfrumusețează totul în jur: piese catifelate, mătase finӑ, ținute confortabile, sexy, seducătoare dar elegante, care creează prin simpla lor purtare o atmosferӑ care te transpune într-un film personal.

Acesta este feedback-ul de până acum al femeilor care și le-au achiziționat, cât și al bărbaților care le-au cumpărat pentru a le face cadou.

Ție ce îți inspirӑ?

Așa că… nu mai amâna aceastӑ idee de frumos pe care o vedem în exterior, aceastӑ dorință care poate fi extrem de accesibilӑ, și fӑ primul pas în a aduce acasă ceea ce îți bucurӑ sufletul! Totul depinde doar de tine și de ceea ce alegi să faci în prezent!

Share: