Într-o perioadӑ în care nimic nu ne mai pare familiar, fiecare dintre noi ar trebui să se rupă de trecut și de obiceiurile care ne-au format zi de zi și să reinventăm pentru noi un nou stil de viațӑ și noi obiceiuri… Să ne creăm o nouӑ perspectivӑ asupra lucrurilor începând cu cele mai mici detalii.

În loc să ne gândim că avem restricții impuse, putem să ne focusӑm pe noi alternative! Să ne dezvoltӑm noi preferințe! Să ieșim din vechea rutinӑ – nu forțat, ci pentru că vrem să aducem o schimbare în viața noastră! Să ne îmbunătățim fiecare aspect despre care înainte ne plângeam și să facem lucrurile pe care înainte le amânam. Să ne focusӑm pe ameliorare, nu pe pierderi.

În acest sens, CRISTALLINI a restructurat de la bazӑ imaginea pe care fiecare femeie își dorește să o afișeze: nimic nu mai ţine doar de aparenţӑ, ci întregul concept de „feminitate” se restructurează din interior către exterior și nu invers – cum tindem să credem deseori!

Cu ocazia lansării noii colecții, CRISTALLINI creează un nou cult al feminității, celebrând independența, inteligența și forța care se aflӑ în fiecare femeie, calități atât native cât și dobândite de-a lungul experiențelor sale.

Astfel, fiecare dintre noi putem să ne creăm propria poveste: de succes, de dragoste, de evoluție spiritualӑ sau pe scara socialӑ, o poveste de neuitat, căci fiecare viațӑ contează. Fiecare clipӑ contează! Așa că, prin aceastӑ cale, îndemnăm fiecare femeie să exprime în exterior toată frumusețea care zace în interior, uitatӑ de multe ori din cauza problemelor cotidiene, a stresului, a dezamăgirilor sau a multor altor factori care prind putere atunci când pierdem contactul cu noi.

Cum ne recăpătăm aceastӑ conștientizare?

Luând decizia de a ne răsfăța, de a ne oferi plăceri care să ne bucure sufletul. Făcând ceea ce pare imposibil – posibil!

Cum putem noi participa la aceastӑ mișcare revoluționară?

Oferind fiecărei femei posibilitatea de a-și crea un look așa cum și-l dorește, cum și-l imaginează, pe mӑsurile sale, din materiale exclusiviste, personalizat în cel mai mic detaliu: materiale, croieli, culori, căptușeli, costume cu inițiale brodate, nasturi personalizați, buzunare aplicate și mesaje cu semnificație personalӑ, o construcție care să inspire fiecare gând și sentiment care ne străbate în acel moment, purtându-ne pe o vibrație energeticӑ de excepție: ne creӑm astfel propriul univers în care acceptӑm doar ceea ce meritӑm și nimic mai prejos!

Setând astfel de standarde, vom înțelege mai bine atracția pe care o emanӑ un bărbat îmbrăcat în costumul potrivit, din țesături de lux, făcut la comandӑ. Acum, aceeași experiență unicӑ o va trӑi fiecare femeie, învăluindu-se într-o aurӑ de putere și conștientizare a propriei valori!

Te așteptăm să îți găsești potrivirea perfectӑ! Pentru că, atunci când nu găsești ceea ce îți trebuie, poți crea ceea ce îți dorești!

Showroom CRISTALLINI:
Aleea Alexandru nr. 7
shop.cristallini.com

Stay tuned!!

Creative Director: Roxana Ostroveanu

Share: