New York Bridal 2020, un vis devenit realitate!

Orasul care nu doarme niciodata a fost dintodeauna urmatoarea oprire pe care Cristallini a urmarit-o cu sufletul tresarind de emotie, deoarece aici se vor seta visele cele mai maiestuoase si indraznete.

Energia care vibreaza pe strazile din New York este resimtita cu fiecare pas pe care il faci. Totul consta in imaginea pe care SUA a reusit sa o vanda atat de bine: zgarie-nori care impiedica soarele sa te incalzeasca, agitatia care schimba cursul istoriei, orasul in care orice este posibil.

Aici, o femeie frumoasa poata sa opreasca circulatia!

Aici, oamenii nu se sfiesc sa admire si sa complimenteze frumosul!

Aceasta este prima zi in care CRISTALLINI a expus colectia de rochii de mireasa in cadrul New York Bridal si a fost primita cu bratele deschise! In aceeasi zi, bulevardul unde avem showroomul a fost inchis pentru o parada, desi este strada cea mai tranzitata din intreg orasul! Celebrul 5th Avenue a fost pentru cateva ore podiumul modelului nostru din Arizona, Allie.

In urmatoarele trei zile va vom tine la curent cu actiunea din New York, deoarece aici orice este posibil… si asta se intampla nu numai intr-un sens pozitiv:).

Stay tuned!

Share: