„Am văzut pe Instagram că sunteți la Belmont și vă felicit pentru aceasta alegere. Noi am fost acolo de ziua mea, în August, și am rămas impresionați cât e de frumos. E un loc de suflet! ❤️”
De fapt, chiar la recomandarea Biancai am mers acolo. Și weekendul acesta am mers deja  a doua oara.


Acest loc pare uitat de lume, însă poziția lui în vârf de munte ne arata că, din contra, acolo ar trebui să mergem să ne amintim de grandoarea naturii, puterea munților și ce inseamna un aer pur, neprețuit. La o jumătate de ora de mers cu telecabina de Babele și de Sfinx, la o ora de Sinaia, mergând printr-o pădure care pare ireala, de poveste, hotelul Belmont m-a cucerit. Îl pot numi cea mai frumoasa experiență a mea în Romania.

De la camerele care sunt la fel de frumoase ca în poze, sau chiar mai frumoase… la restaurantul luxos cu mâncare de toate felurile, un fusion de tradițional, italian, asiatic… la cel mai bogat mic dejun plin de atentie si dragoste pentru clienti. Iar cei care lucrează acolo m-au cucerit prin bunul simt, prin ospitalitate, desi pot parea un grup de tineri rebeli. Un grup despre care se spune că nu ar avea manager. Cu toate acestea, rareori mi-a fost dat să fiu atât de impresionata de organizarea unui hotel.

Modul în care acești tineri fac primirea, la modul în care arata camerele, restaurantul, barul… totul arata o implicare totala, trup, suflet și minte. Însă, era de așteptat, deoarece recomandarea a venit de la familia Vonica. Și rar am găsit în jur mai mult suflet, bun simt și educație, împletite cu valori, acele valori rare pe care putini le au nativ și încă și mai putini le dobândesc… Așa că, hotelul a fost în aceeași energie de căldură și profesionalism. Reguli și amiciție. Clasic și rebel.

Cireașa de pe tort… zona de spa. Daca în București merg de mulți ani în același loc unde ador masajul lui Ayouq din Bali… vă imaginați cum m-am simțit când m-am programat după sauna la masaj, cu mici așteptări. Și, desi nu era în lista masajul balinez… una dintre fete era chiar din Bali. Așa că, încă o data, am rămas fară cuvinte.

Singurul sfat, în caz că vă doriți să încercați experiența de a petrece câteva zile la Belmont… interesați-vă de drum. O ora de mers prin pădure este o poveste. Însă ultimii 5-10 km nu sunt asfaltați. Deci, mașina ar trebui să fie pregatita de off-road. A mea nu este, însă a meritat să închiriez de fiecare data.

Share: