Rochiile Cristallini din macrame sunt in trend de cateva sezoane. Dincolo de aparitia eleganta la un eveniment special, acest design este o dovada a versatilitatii creative prin accesorizare diferita. Desi culorile sunt rupte din sezonul estival, textura macrameului ne permite sa il purtam pana tarziu in toamna, daca vremea este insorita!

Rochia SKA 585 se afla intre colectia resort si cea de rochii de cocktail. Usor de purtat, usor de accesorizat, cu pantofi cu toc sau cu balerini, cu sandale sau chiar cizme, acest design a fost epuizat in mai putin de o luna.

De fiecare data incurajez clientele Cristallini sa iasa din tiparul clasic de eleganta previzibila si sa incerce sa poarte unele dintre rochiile de cocktail si in timpul zilei sau seara. Optand pentru o coafura lejera, accesorii discrete si elegante, este de ajuns pentru a te putea folosi de investitia atat financiara cat si de timp si efortul de a cauta… mult mai mult decat cu o anumita ocazie speciala.

Ocazia speciala poate fi in fiecare zi in care te simti apreciata. Si, in acest gen de rochie, vei avea cu siguranta o zi plina de energie extrasa din privirile admirative din jur! XOXO

Share: