Haute couture este ultima forma de creatie, echivalenta cu adevarate opere de arta. De ce sunt atat de pretioase piesele haute couture? In principiu, deoarece sunt cusute manual cap-coada, din materiale exclusiviste, avand tehnici deosebite si o atentie extraordinara pentru detalii si finisaje.

Inspirata din traditia haute couture a inaltelor case de moda internationale, Cristallini a lansat o tendinta profund apreciata: rochiile realizate din pene naturale de lebada, cocos si strut. Rochii de cocktail care au devenit, in timp, semnatura casei de moda.

SKA 461

Penele au avut succes si pe salopete cu design arhitectural, acest model devenind best-seller si carry-over in ultimii 3 ani:

SKA 610

Salopeteta ideala pentru cununia civila//

Un trend deja consacrat il constituie rochiile de seara presarate cu pene, brodate manual, cu insertii acoperite cu pene, modele care sculpteaza o silueta de neuitat. Liniile geometrice se intrepatrund cu romantismul dantelei si cu transparentele seducatoare, lasand sa se intrevada atat cat sa isi pastreze eleganta clasica, in ciuda nonconformismului designului:

Penele si-au facut loc chiar si in colectiile de rochii de mireasa, atragand atentia chiar si femeilor mai conservatoare, care nu isi inchipuiau ca ar opta pentru ziua nuntii pentru siraguri de pene care curg pe trena intr-o maniera fabuloasa, extrem de eleganta. Modelele de rochii de mireasa din pene au deja un loc consacrat in colectiile Cristallini:

Dantela Ricamificio Levi presarata cu pene de strut//

In colectia FALL 2017, Cristallini readuce in prim plan noi modele realizate din pene spectaculoase, alaturi de dantele produse din vascoza, bumbac, lana si matase, de catre cei mai renumiti producatori pe plan mondial.

Colectia va fi lansata in curand, putand fi vazuta in showroom-ul de pe Lascar Catargiu! Asa ca… va asteptam cu drag pentru a  vizualiza noua colectie inainte de lansarea oficiala! xoxo

Share: