Paris Fashion Week este perioada in care se traseaza linia trendurilor Toamna-Iarna 17/18. Aici se da tonul, ca apoi sa astepti cu nerabdare ceea ce urmeaza. Intensitatea creste pe masura ce designeri de top incep sa isi prezinte colectiile. Moda pura, prezentata intr-un mod particular, deosebit, o adevarata arta de a crea si de a expune ceea ce se poarta urmatorul sezon. Un maraton galopant in care fiecare zi stabileste noile directii: ce culori se poarta, ce stil, ce materiale.

In ritmul acesta a sosit, in sfarsit, prima zi in care CRISTALLINI isi prezina noua colectie Toamna-Iarna 17/18 la Paris. In primele ore ale diminetii totul a fost aranjat astfel incat sa se pastreze o unitate si un efect vizual interesant. Si am fost placut surprinsa sa aud in showroom muzica romaneasca, ca si cum au disparut dintr-o data miile de kilometri care ne despart de tara. Asa ca am inceput ziua pe ritmul Deliei si al Innei.

unnamed (1)

unnamed (11)
unnamed (2)

unnamed (3)

unnamed

O alta surpriza placuta a fost faptul ca doua dintre modelele de aici sunt din Romania, iar Georgia este intr-o relatie cu un roman din Constanta si viziteaza des Bucurestiul. Si asa realizezi cat de mica este lumea in care traim. Am traversat atatia kilometri si uite ca si aici se vorbeste despre cat de bine se distreaza lumea la Nuba si la Loft. <3

Am postat cateva dintre modelele care au purtat de dimineata doua creatii Cristallini, SKA 667 din paiete aurii si broderie cusuta manual si SKA 684, din tul de matase naturala:

unnamed (7)

unnamed (5)

2

Georgia, purtand o rochie Cristallini din tafta Soieries Chambutaire, a fost o aparitie spectaculoasa, acest model fiind printre preferatele din acest sezon:

unnamed (9)

Mai multe detalii, mai tarziu …xoxo

Share: