Dragelor noastre cliente…

In aceasta perioada care va ramane in istorie, cand nimic din ceea ce stiam nu mai este la fel, in care viata fiecareia dintre noi a fost scoasa brusc de pe linia rutinei zilnice, cand multe dintre noi lucram de acasa sau deloc, in aceasta perioada in care majoritatea planurilor sunt in stand-by sau ni s-au anulat… CRISTALLINI ne ramane mereu aproape.

Chiar si asa, atelierul CRISTALLINI creeaza in continuare piesele care v-au cucerit privirea. Cu peste 8 ani de experienta de creatie la comanda, rochiile noastre au plecat in toate colturile lumii fara a necesita probe. Si au iesit, de fiecare data, ca dupa orice vizita la showroom-ul nostru unde ar fi fost probate si modificate pe masurile clientelor noastre.

Ca sa ne adaptam situatiei actuale in care trebuie sa pastram distanta, echipa noastra a luat masuri drastice de protectie si igienizare. Totul se desfasoara cu reguli maxime de dezinfectare si fiecare produs va este livrat acasa de curierii nostri de la Fan Courier cu maxima grija si implicare!

Dupa cum spuneam, munca noastra se desfasoara in continuare. Si, pentru ca situatia actuala ne face sa stam in continuare unii departe de ceilalti, dorim sa ne asiguram ca ne vom organiza cat mai bine reluarea activitatii in showroom-ul nostru din Bucuresti. Programarile s-au amanat, iar comenzile care stau in asteptarea datei evenimentului s-au strans intr-un numar mult prea mare… Va multumim ca ramaneti mereu alaturi de noi!!

Si, din dorinta de a ne asigura ca vom avea capacitatea necesara sa producem totul intr-un timp compresat din cauza acestor luni in care clientele noastre si-au amanat programarea, incercam sa incurajam in aceasta perioada achizitionarea rochiilor deja existente in stoc. Desi in aceasta perioada in magazinul CRISTALLINI nu se mai gaseau piese la reducere, am lansat o campanie de 25% discount la toate produsele existente pe shop.cristallini.com.

Din pacate, vor fi anumite modele de rochii care pot intampina probleme de productie cand toata aceasta situatie se va termina: stocurile noastre de tesaturi, desi sunt destul de mari, sunt limitate. Productia materialelor cu care lucram se face in Franta si Italia si – de acest lucru vom depinde. De aceea, va incurajam sa achizitionati acum modelul dorit sau sa va orientati si la alte modele ca optiune de rezerva, pentru a evita orice moment de dezamagire daca nu vom putea crea rochia dorita in timp util pentru evenimentul dumneavoastra!

Oriunde v-ati afla, puteti accesa acest discount si CRISTALLINI va trimte piesa vestimentara pe care v-o doriti! Campania este valabila oriunde in lume, nu doar in Romania!

#stayhome #sharelove

Share: