Inca una dintre povestile mele de suflet…

Acum cateva saptamani m-a sunat doamna Rotariu, din Timisoara. De fiecare data cand trebuie sa mearga la un eveniment special, frumoasa noastra clienta alege Cristallini, si nu se sfieste sa vina special pana la Bucuresti pentru a-si alege o rochie de seara asa cum isi doreste. De cele mai multe ori se intampla sa concepem design-ul impreuna. De fapt, nu imi amintesc exact daca a existat vreo exceptie: un eveniment la care sa ma lase sa aleg intru totul modelul rochiei, fara touch-ul personal.

Au trecut 5 ani de cand am pastrat aceasta relatie, asa ca nu m-am mirat cand m-a sunat sa imi spuna ca trebuie sa alegem o rochie mai mult decat speciala, deoarece este soacra. De fiecare data, doamna Rotariu vine cu Roxana. Singurul copil, din cate stiu. O blonda eleganta si sigura pe ea, care este, de asemenea, clienta noastra fidela. Multe dintre rochiile alese de ea sunt modele pe care eu insami le am in garderoba. Dincolo de aceasta potrivire de stil, am avut un moment de cumpana…

Incercam sa ma concentrez la discutia cu doamna Rotariu, insa gandurile mele erau in alta parte: de unde si-a ales Roxana rochia de mireasa? Sau poate mai are si alti copii, si eu nu stiam acest lucru. Insa realitatea era crunta pentru mine:)… Era nunta Roxanei, si singura rochie de care aveau nevoie era rochia de soacra!

Roxana, purtand rochia de seara SKA 270 din paiete tridimensionale:

Acelasi model a fost alegerea mea pentru una dintre cele mai importante nunti la care am participat, fiind domnisoara de onoare a unei prietene care a ales Cristallini si pentru rochia de mireasa:

SKA 270, best-seller atat national cat si international.

A fost prima data cand am folosit in colectie celebrele „urechiuse” tridimensionale care au ramas o emblema a colectiilor Cristallini in fiecare sezon.

Am trecut peste acest moment cu familia Rotariu, incercand sa raman impartiala si obiectiva. Imediat cum m-am intors din New York, am programat o intalnire la showroom pentru a alege tesaturile si design-ul rochiei de soacra. Si am avut parte de o surpriza deopotriva frumoasa si emotionanta: intre timp, Roxi a luat hotararea sa ne apucam impreuna de rochia de mireasa! Nu s-a putut obisnui cu gandul ca, avand atatea rochii Cristallini, ar putea sa isi aleaga un alt brand pentru cea mai importanta zi!

A fost un moment special pentru mine…

Un moment pe care mi-l voi aminti mereu cu drag. Acestea sunt decizii care isi pierd valoarea materiala. Devin intr-un fel o constructie a unei relatii in care se investesc sentimente si emotii, si rochia de mireasa este unul dintre acele lucruri care va crea amintiri. Amintiri pe care le vom pune pe blog, atat din procesul creativ, cat si dupa nunta.

Pare simplu, dar tot ce stiu este ca nu va fi deloc asa. Atat Roxi cat si mama ei mi-au confesat ca au incredere in mine, ca totul va iesi bine. Si ca eu decid! Este intreaga inspiratie concretizata intr-o zi in care aceasta domnisoara va fi in centrul atentiei sutelor de invitati. Este intreaga creatie pusa intr-o rochie care va ramane in mintea sotului, asa cum arata mireasa in ziua cea mare. Este acea rochie care va dainui in albumele de familie… Si, cu toate aceastea, am mai multe emotii in ceea ce priveste rochia de soacra! 🙂

Am rugat-o pe Roxi sa imi trimita poze si un mesaj, care sa ramana peste ani. Dar au fost mai mult decat cateva randuri… A fost un moment in care simti intregul sens al creatiei si binecuvantarea de a fi in acest domeniu atat de sensibil si de frumos, avand ocazia sa fim inconjurati de oameni frumosi, la evenimente frumoase:

<Vreau sa va multumesc din suflet! De fiecare dată ma faceti sa ma simt minunată! Totul a inceput cu rochia argintie… Dintr-o simpla cautare de internet am dat de Cristallini… dupa 5 ani am ajuns sa spun cu mana de inima: „– Sunteți minunate!” De fiecare dată am venit la Bucuresti cu sufletul deschis si m-am lăsat pe mâna voastră cu cea mai mare incredere… Acum urmează cea mai importantă zi din viața mea, tocmai de aceea te-am ales pe tine, Roxana, sa imi creezi cea mai minunată rochie de mireasă! Iti multumesc pentru tot! Va iubesc!>

Si noi pe voi! Cu multa, multa, dragoste…va asteptam la prima proba:)! xoxo

Share: