Desi campania CRISTALLINI a fost deja lansata in timpul Saptamanii Modei din Paris, o noua sedinta foto a avut loc ieri. Din dorinta clientelor de a avea cat mai multe modele de cocktail, am realizat alte 25 de produse pentru a largi varietatea modelelor. Lorena a fost din nou in centrul atentiei, nu numai datorita frumusetii ei naturale, dar si pentru ca inca isi pastreaza o nota senzuala de umanitate si bun simt, fara de care nu este posibila o colaborare pe termen lung cu „familia” Cristallini.

Motivul acestei colectii capsula este nevoia de a diversifica. Multe dintre modelele cele mai vandute se afla deja in garderoba clientelor noastre, asa ca este greu sa isi mai achizitioneze un model cu mult diferit fata de ce ar putea avea deja. Asa ca am incercat sa le oferim un design putin diferit, pentru a putea trai in continuare la unison emotiile traite la evenimente importante din viata lor.

Le iubim pentru ca ne aleg, sau ne aleg pentru ca se simt importante atunci cand imbraca o rochie de la noi! Nu doar datorita modelelor, ci a intregului concept pe care zilnic incercam sa il imbunatatim: servicii, oamenii cu care interactioneaza, showroom-ul primitor si locatia de vis!

Este o onoare si nu ai cum sa nu resimti o mare fericire atunci cand o femeie devine clienta fidela a brandului! Si, spre fericirea noastra, din ce in ce mai multe femei aleg rochiile realizate in atelierul Cristallini atat pentru tinute de zi, cat si pentru diverse evenimente unde pot purta rochii de ocazie.

Mai mult decat interesul profesional al acestor sedinte este norocul, as putea spune, de a gasi oameni cu care munca devine placere, oboseala nu mai pare atat de grea si timpul petrecut impreuna tinde mai mult sa para o intalnire amicala decat o datorie. Horia si Iulian au devenit deja „de-ai casei”. Dovada: aparatul accesorizat la randul lui cu pene de strut!

Iulian incadreaza imagini fantastice, in timp ce incita atmosfera cu accentul lui spaniol:

Cand tocurile devin imposibile, cartile ne vin din nou in ajutor, in orice mod posibil!

Cei înţelepţi sunt întotdeauna deasupra cărţilor.Samuel Daniel

In curand, toate pozele vor fi pe site: www.shop.cristallini.com

Stay tuned!

Share: