In luna mai, CRISTALLINI a fost prezenta pe celebrul podium din Principatul Monaco unde se tine evenimentul oficial cunoscut in toata lumea sub numele de Monte-Carlo Fashion Week. In acest cadru, peste 30 de case de moda isi prezinta anual noile colectii, fiind sub lupa magazinelor de top din zeci de tari, a presei, a bloggerilor, invitati VIP si a celor mai influenti editori de moda.

MCFW este mai mult decat prezentarea plina de emotie si efervescenta care apare pe ecrane si in poze, este un stil de viata. Munca multa, urmata apoi de un moment de presiune fabuloasa care ia nastere pe podium.

De la aceasta prezentare exclusivista, se pleaca la petreceri pline de glam unde se socializeaza sau, pur si simplu, se danseaza pana dimineata, stiind ca este acea clipa de dolce far niente – mult meritata. De a doua zi incep iarasi emotiile, asteptand un feedback pertinent din partea retelelor de social media.

Iata cateva dintre modelele resort prezentate la MCFW 2019, creatii pe care le puteti gasi – sau realiza la comanda – in atelierul nostru din Bucuresti, Aleea Alexandru 7:

SKA 1007

SKA 1008

SKA 1002

SKA 1006

SKA 993

SKA 996

SKA 986

SKA 990

SKA 1000

SKA 992

Va urma un articol mai putin oficial despre ce am facut inainte si dupa prezentare, alaturi de celelalte doua branduri romanesti care au urcat pe podiumul MCFW, Catalin Botezatu si Clara Rotescu. Pentru noi a fost un motiv in plus de mandrie si bucurie sa descoperim, dincolo de statutul de designeri talentati, munctori, ambitiosi – oameni frumosi cu enorm de multe momente emotionante de oferit!

Share: