Despre frumusete se vorbeste dintotdeauna, iar industria modei si tot ce este legat de aceasta fac previziuni anuale despre noile tendinte:

Anticipăm o stare de optimism” însă ”incertitudinile și lipsa predictibilității” reprezintă, mai nou, noua normalitate. – Business of Fashion

Ce ramane intotdeauna in trend, dincolo de orice schimbare, niciodata demodat, niciodata desuet?

Frumusetea care ia nastere din interior si care se reflecta in tot ce se afla in mediul nostru inconjurator. Oameni care stiu sa (se re)creeze frumos!

Din ciclul Clientele Cristallini, ziua de astazi este despre Monica Orlanda: un exemplu clar de om care poate vedea frumusetea in orice. Un om care, atunci cand simte lipsa frumosului, are determinarea de a o crea ea insasi prin munca, cercetare, hotarare si multa inspiratie. O ambitie care se rasfrange nu numai in plan fizic – desi frumusetea ei este incontestabila si stilul ei de viata este unul sanatos (o combinatie ideala intre alimentatie si sport).

Insa astazi mi-a devenit clar ca „Frumusetea vine din interior” nu inseamna neaparat sa te nasti cu anumite calitati fizice sau sufletesti extraordinare, ci sa existe in tine motivatia si dorinta de evolutie, combinata cu modestie. Monica are un farmec aparte tocmai prin faptul ca nu resimti in preajma ei nicio urma de infatuare sau vreun iz de superioritate, des intalnite in ziua de astazi. Ce am experimentat eu in orele in care am „muncit” impreuna pentru realizarea unor rochii de seara este o senzatie de permanenta critica si dorinta de perfectiune, insa o critica constructiva care te face sa vrei mai mult, mai frumos.

Daca prima rochie creata in atelierul Cristallini pentru botezul baietelului ei a fost una dintre cele mai vandute rochii, datorita unui design simplu, echilibrat de broderia manuala luxurianta, cea de-a doua are o istorie total diferita.

SKA 969 

Astazi este o zi importanta pentru Adelina Pestritu, care isi va celebra inca o zi din frumoasa poveste de dragoste pe care o traieste: nunta! Pentru acest eveniment, Monica a ales Cristallini sa ii realizeze rochia de seara.

Asa ca, va urma…

Stay tuned!

Share: