Astazi CRISTALLINI a lansat noua colectie de rochii de mireasa, 2018. O colectie capsula inspirata din povestea Marthei Bibescu, o personalitate revolutionara despre care se stiu mai multe lucruri in Paris decat in Bucuresti. Cu toate acestea, multi dintre noi ne plimbam prin parcul din curtea Palatului Mogosoaia, nestiind ca a fost un centru cultural preferat de marile personalitati din intreaga Europa. O istorie care a renascut in inspiratia noii colectii BRIDAL 2018.

Fiecare rochie este denumita dupa persoane care au avut o insemnatate in viata Marthei Bibescu, fie ca este vorba despre fiica ei, Valentina, despre Regina Maria, cu care a legat o relatie de prietenie sincera, fie ca sunt numele personajelor din cartile sale premiate in Franta.

„Întreaga ei operă, ajunsă astăzi la dimensiuni considerabile (peste 30 de volume), se subordonează dorinței de a retrăi, de a imobiliza în cuvinte, în aceste «capcane ale ideilor», cum le numește Sartre, clipa nestatornică, ființa umană asemenea clipei. La cumpăna vârstelor, afirmase că scrie de teamă să nu uite viața. Este expresia unui altruism mișcător și totodată aceea a unui egoism înverșunat, a unei avariții sentimentale.” – Tudor Ionescu

Acelasi iz se reflecta si in noua colectie de rochii de mireasa: dorinta de a imortaliza un moment unic in viata, de a retrai emotiile relatiei, de a celebra prin frumusete intreaga experienta a nuntii. O clipa din viata in care se concentreaza intreaga esenta a vietii sentimentale.

Share: