Weekendul acesta m-am delectat cu un film din 2018, CRAZY RICH ASIANS.

Pe scurt: top-fashion, lux, o paleta imobiliara valorând sute de milioane de euro, totul pentru a ilustra povestea unei femei asiatice care nu a fost crescuta în Asia, ci în America. Prin ce schimbări treci şi cât de greu este sa fii american de origine asiatica? Care sunt diferențele faţa de asiaticii puri? Şi cum faci faţa acestei situații de viată când totul se reduce la cele mai importante familii din Singapore, unde averile se lasă moștenire încă din anii 1800?

O comedie romantica îmbrăcată în rochii haute-couture Elie Saab şi un ready-to-wear stil exploziv. Câteva piese vestimentare sunt create de Michael Cinco direct pe măsurile actrițelor principale. Rochia creata de Marchesa a cucerit lumea intreaga:

Pe parcursul poveştii, cele mai renumite brand-uri de lux şi-au etalat noile colecții pline de culori şi imprimeuri, broderii manuale şi fronseuri. Un adevărat deliciu pentru împătimiții modei.

Alte nume celebre care şi-au expus câteva piese extraordinare sunt: Stella McCartney, Ralph Lauren, cu o rochie în stilul anilor `20 şi Alexander McQueen.

Opulenţa în acest film atinge cote incomensurabile: bijuterii care valorează sute de mii de euro piesa, ediții limitate bătute în smaralde, ceasuri de colecție Richard Mille, iar palatul unde se presupune ca locuiește familia personajului principal este estimat astăzi la cca 4 bilioane de dolari.

Dincolo de extravaganţa acestui stil de viaţă specific locuitorilor din Singapore rămâne aventura cuplului care încearcă sa își construiască o viată departe de aceasta opulenţa şi departe de tradițiile stricte impuse de familiile din acest mediu. Daca vor reuși sau nu, rămâne de văzut… pe Netflix!

Şi nu… aceasta nunta nu este a lor, daca la asta va gândiți! Deci suspansul se menține încă. Dar pot confirma ca aceasta nunta în sine este o istorie romantica care merita văzută…

Share: