Și, pentru că astăzi este duminică, mergem la cinema!

Asta făceam într-o zi de duminică acum câteva luni… și în toți anii de dinainte. Într-un alt fel, asta voi face și astăzi. Așa ca, mergi și cumpără o punga de popcorn, nachos cu ce fel de sos dorești, și pregătește-te in aceasta seara pentru HOLLYWOOD, serialul de pe Netflix care a adus senzația de cinema la mine acasă.

Istorie, drama, sex, romanța, aventura, moda, psihologie, umor și erotism, excentricitate și tabu, aceasta mini-serie dezvăluie cum a fost recreata istoria Hollywoodului: ambiție, denaturare, compromisuri, revendicarea libertății și a mândriei, pierderea lor… povesti de dragoste și dezinhibiții. Despre familie și despre aventuri amoroase interzise.

Tărâmul Viselor își dezgolește goliciunea, dacă am putea spune așa. În ultimii ani, viziunea prospera a stilului de viaţă al oamenilor de afaceri, al hoților, al prostituatelor și al celor mai frumoase femei a fost conturata de producțiile hollywoodiene. Restul planetei încearcă încă de atunci să le imite caracterele, comportamentul, visând să ajungă în acel mediu de prosperitate. Astfel, bunăstarea materiala a devenit laitmotivul existentei tuturor.

Cine și cum a făcut banii, pare să nu mai conteze. Ne lepădăm de principiile binelui, de bun simţ, de respect de sine, de compasiune pentru ceilalți, de familie, ne folosim de orice mijloace ca să ne încurajăm acest viciu.

Vizionare placuta!

Hollywood mini-serie creata de Ian Brennan, Ryan Murphy, cu: David Corenswet, Darren Criss, Laura Harrier, Joe Mantello.

Share: