„Este magic faptul ca undeva, acolo, in lume, o femeie iti poarta creatia. Fructul imaginatiei tale, incarcat cu toata acea energie si pasiune care au ajutat la concepere. Sa stii ca in garderoba unei femei exista o rochie creata de tine reprezinta o senzatie fantastica.

Acesta este motorul meu, sursa mea de fericire: o comuniune perfecta intre ceea ce dau si ceea ce primesc, lucru care vine atat cu bucurii cat si cu responsabilitate, stres, munca si implicare. Altfel – nu se poate.“

Acest fragment este copiat din categoria Despre mine a blogului…

Imginati-va ca, dupa atatia ani, uitasem ce am scris. Luna trecuta, insa, eram in showroom cu una dintre familiile noastre preferate: doamna Vonica si cele trei fete superbe care se intrec in frumusete si bun simt, calitati naturale pe cale de disparitie in zilele noastre.

Si, in timp ce probau cateva modele de rochii pentru urmatorul eveniment, Madalina imi citeaza din fragmentul de mai sus.

Dincolo de mandria resimtita (deoarece nimeni nu a mai tinut minte in asa detaliu ceva scris de mine), replica mamei ma face chiar si acum sa zambesc:

  • „Inseamna ca domnisoara Roxana este foarte fericita stiind cate rochii sunt in garderoba noastra!”

Si chiar asa este!

O sa postez doar cateva dintre rochiile de seara si de cocktail create impreuna la CRISTALLINI. Spun impreuna deoarece fiecare eveniment este o provocare pentru noi: sa adaptam creatiile noastre la dorintele critice ale tuturor, incepand de la cea mica, care stie exact ce vrea si ce nu vrea, pana la doamna Vonica – cea mai intransigenta parere, pe care incerc cu greu sa o manipluez pentru a crea o tinuta putin mai netraditionala.

Si, in final, intreaga familie arata ca o poza rupta dintr-un film! Feminine, elegante, stilate, adevarate printese din toate punctele de vedere, nu doar al rochiilor purtate. Educatia lor imbraca excelent rochiile Cristallini intr-o aura de poveste!

Share: