Dincolo de imaginile spectaculoase din cadrul prezentarilor de moda ale marilor designeri, imagini care fac turul internetului in lumea intreaga, fiind salvate si venerate de milioane de femei avide dupa ultimele trenduri, femei care adora frumosul si tin pasul cu ultimele tendinte… ei bine, dincolo de acest aspect final, exista munca asidua din spatele scenelor.

La un nivel mai mic, insa complet incarcat cu o insemnatate majora, se afla si prezentarea de moda a catorva designeri care a avut loc in cadrul Ambasadei Romaniei din Franta. Un palat superb, folosit in anii trecuti de designeri de top: Galliano, Dior si nu numai. Un spatiu feeric, care, din pacate, nu este reconditionat deoarece statul roman nu investeste in restaurarea lui, insa nici nu accepta finantare sau sponsorizare. Deci, practic, se poate folosi, insa fara niciun beneficiu care sa ajute la pastrarea lui in timp.

Cu astfel de principii se confrunta si cei care organizeaza defilari la nivel international. O munca asidua a unei echipe impresionante de oameni. Spectaculos insa este tocmai idealul de face totul sa para foarte usor. Rochiile de seara CRISTALLINI au avut, in final, un real succes.

Catalin Botezatu, cel mai in masura sa coordoneze un eveniment de aceasta anvergura!

In spatele scenei, insa, sunt ore intregi dedicate alegerii fetelor, probarii rochiilor, machiaj, par, pozitii, organizarea ordinii, organziarea spatiului, a luminilor si a decorului.

Mireasa colectiei care inchide prezentarea.

La final, totul va parea rafinat, lejer, un spectacol capivant, incarcat de multa frumusete.

xoxo

Share: