Cu @cristallini_official in aceasta seara, la evenimentul @consiglierimen. Cele doua branduri merg mana in mana pe drumul elegantei și al bunului gust, de ani buni. Felicitari!”

Asa a sunat textul postat de Andreea Marin pe instagram dupa seara de luni, 16 decembrie 2019. Este greu sa pui in cuvinte mandria de a avea ca invitat o personalitate atat de speciala, mai ales ca avem impreuna o istorie destul de lunga! Am facut de curand 7 ani de cand Andreea a imbracat prima rochie CRISTALLINI si speram sa ramana o relatie pe viata!

In 2012, cand CRISTALLINI si-a lansat prima colectie proprie, Andreea Marin a fost printre primele persoane publice care au avut incredere in acest brand. Anii au trecut, noi am „crescut”, dar ceea ce a ramas la fel este emotia resimtita in momentul in care Andreea alege sa poarte o rochie CRISTALLINI, asa cum s-a intamplat si la evenimentul organizat de CONSIGLIERI, pentru care a ales o rochie cocktail din catifea, SKA 937:

Dupa toti acesti ani, Andreea a ramas printre putinele personalitati care reusesc sa inspire real si intr-un mod pozitiv alti oameni. Ceea ce pare extrem de dificil: sa ajungi la acest nivel de performanta in care sa existe un echilibru!

Frumusete fara artificiu, eleganta plina de rafinament, fara a se vedea efortul depus pentru a o obtine, naturalete clasica si o personalitate aparte! Ceea ce este si mai rar este realizarea unui act de creatie fascinant: sa devii o persoana public recunoscuta prin realizari, nu prin actiuni care sa socheze media. Provocand admiratie si nu o recunoastere prin modalitatile unei publicitati negative! Aceasta ar trebui sa fie menirea persoanelor publice: sa ajute oamenii sa creasca si sa se dezvolte intr-un mod frumos!

Dincolo de aceste calitati, exista fascinatia noastra privind feminitatea si rafinamentul fiecarei aparitii ale Andreei Marin intr-o rochie CRISTALLINI: o tinuta impecabila pana in cel mai mic detaliu, un imn care indeamna fiecare femeie sa isi redescopere sensibilitatea specific feminina, fara a se teme ca aceasta alura poate diminua forta interioara.

Un exemplu de femeie fumoasa si puternica, cu o personalitate de admirat, care nu se teme sa isi afiseze cu naturalete feminitatea!

Din arhiva anilor trecuti, cateva motive de mandrie ale echipei CRISTALLINI:

Share: