Imaginatia nu are limite cand este vorba despre procesul de creatie.

Moda este, la randul ei, un act artistic. Asa ca, atunci cand esti in cautarea unei rochii de seara, nu cumperi doar un produs, ci un intreg istoric: ideea primordiala, procedeul tehnic prin care iti pui dorintele in aplicare, alegerea tesaturilor, apoi aventura de a recrea in realitate un produs al imaginatiei!

Provocarea aceasta nu are sfarsit! Si asta pentru ca, impletita cu ideea creatorului, ia nastere si dorinta clientelor noastre.

Poti admira o rochie, dar sa nu fie exact ceea ce iti doresti. Clientele fidele CRISTALLINI primesc deseori momente de rasfat in care isi pot personaliza rochia la care au visat! Din acest moment, incepe adevarata aventura: sa iti depasesti limitele creative si sa urmezi calea dorintelor clientelor. Sa recreezi ceva din imaginatia lor!

In acest fel, fiecare dintre clientele noastre devine un creator!

Lavinia este prietena mea de mai bine de 15 ani. Asa ca stiu ce provocare este sa ii satisfaci dorinta de perfectiune care o caracterizeaza. Uneori este ideal sa lucrezi cu cineva care stie exact ce vrea; dar, in acelasi timp, este o misiune destul de dificila care presupune o atentie maxima la detalii, idei inovatoare si un simt cameleonic foarte dezvoltat. Pe de alta parte, Lavi are o viziune extraordinara care o face capabila sa „desfaca” in piese o rochie creata de noi doar din priviri, si sa isi recreeze exemplarul dorit asa cum stie ca o va avantaja: rochitele sunt, intr-un final, la fel de pretioase ca o bijuterie!

Pe scurt, ce a fost si ce a devenit o rochie CRISTALLINI!

SKA 882:

SKA 881:

Imaginatia clientelor noastre nu are limite. Nici indemanarea echipei CRISTALLINI si dorinta de a realiza o piesa vestimentara pe cat se poate de apropiata de visul lor!

Share: