Complet atipic, astazi voi incepe cu un Kind Reminder!

Pentru o postură impecabila, înscrie-te gratuit la clasa online de duminica, 10 mai, ora 11, pe pagina de facebook Karuna Studio!!


Deși, din fericire, aceasta perioada a carantinei pare ca se apropie de sfârșit, va mai dura ceva timp până când lucrurile vor reintra într-o normalitate. Cel mai probabil, o normalitate altfel decât am cunoscut până acum.

În  aceste luni, cu toții am încercat să fim alături unii de alții, să ne continuam într-un fel menirea pe care o avem, fiecare în domeniul său. Am început să gătim acasă, poate chiar mai sănătos decât obișnuiam să mâncăm în oraș, am început să învățăm să ne focusam pe un bine intern suprem, care să ne țină departe de orice manipulare din exterior, și am continuat să ne focusam pe un stil de viață adaptat la noile condiții.

Ce urmează în continuare?

Important după aceasta perioada este să luăm elemente din tot ce am învățat, din noile obiceiuri care ne fac bine, și să le integram în programul zilei de mâine. Să ne construim un nou mod de viață care să ne îmbunătățească starea de bine!

Fiecare dintre noi avem o predilecție către un anumit loc, faţa de un anumit om, către o anumita atmosfera. Ei bine, către aceste lucruri trebuie să ne orientam atenția și timpul. Eu deja mi-am trasat o lista de To Do pe care voi încerca să o transform în activitățile mele cotidiene (unde îmi voi face cumpărăturile, unde voi merge să mănânc, unde voi face sport, cum îmi voi petrece timpul liber, care sunt oamenii cărora le voi acorda mai multa atenție, etc).

Pentru ca a venit vorba despre mișcare, pentru ca știm ca o minte sănătoasă nu poate exista decât într-un corp sănătos, după ce vom putea ieși liberi din casa, eu voi alege pentru sănătatea mintii și a corpului meu Karuna Studio.

Karuna Studio nu este doar un studio specializat în yoga și pilates, discipline ce ajută la îmbunătățirea posturii și la producerea stării de bine, atât la nivel mental cât și la nivel fizic.

Karuna Studio este acel loc în care vei găsi o comunitate mică de oameni frumoși cu interese comune despre un stil de viață sănătos și prietenos cu mediul, practica și filosofia yoga, pilates și multe alte discipline din registrul „body and mind”.

De ce am ales Karuna?

Pentru ca este un studio altfel!

Dincolo de clasele tradiționale, pe lângă clasele de yoga, de pilates și antrenamentele personale, Karuna creează momente de neuitat. Iată câteva exemple de activități care te scot din cotidian și îți creează acel gând „de ce nu am făcut asta mai devreme?”:

  • Ceremonia Ceaiului si Yin Yoga (ceremonia ceaiului autentică, așa cum este practicată de calugării budiști pentru pregătirea și calmarea minții, de sute de ani)
  • Yoga pentru copii
  • Ayurveda Yoga – practică întemeiată pe energia Vata cu Maestrul Mukesh Kothari
  • Atelierul de Pictura Intuitivă și Creativitate care oferă o oportunitate minunată de a ne elibera nevoia de control și perfecțiune, de a merge adânc sub straturile existenței noastre zilnice și de a răspunde spontan evenimentelor mereu în schimbare

Lista poate continua… în toate aceste activități, cei care ne îndrumă sunt oameni care au oferit întregul spectru de cunoștințe gratuit în aceasta perioada, au muncit zi și noapte pentru a ne oferi clase online și ajutor în orice problema am fi putut avea. Iar pe instructori probabil deja îi cunoaște toata lumea, căci sunt renumiți pentru clasele oferite la Stejarii Country Club, în sistemul Worldclass și nu numai (de exemplu, Ovidiu Atanasiu).

Alexandra Micu:

Oferim facilități excelente pentru a practica metoda Pilates și diferite stiluri de Yoga, pentru a scăpa de stresul acumulat în timpul zilei sau pentru a vă îmbunătăți postura și pentru a scăpa de disconfortul fizic acumulat. Locația pune la dispoziție două studiouri de pilates, un studio de clase, o zonă de lounge și două vestiare spațioase echipate cu dușuri și toaletă.

Cele două studiouri de pilates sunt utilate cu o gamă completă de echipamente concepute de Joseph H. Pilates, dezvoltate și fabricate ulterior de BASI Systems, folosind materiale de o calitate excepțională și un design de ultimă generație.

Instructorii certificați la nivel internațional se vor preocupa ca fiecare ședință de antrenament personal să fie adaptată în funcție de necesitățile și obiectivele fiecărui membru.”

Cireasa de pe tort: Karuna ofera activități GRATUITE ONLINE:

  • Cum să îți corectezi postura în 3 pași cu Ovidiu Atanasiu, transmis LIVE pe pagina de facebook Karuna Studio
  • Clase gratuite LIVE pe pagina de facebook Karuna Studio: yoga, pilates, barre, abs & butt, energy boost (clasa cardio). În această perioadă de carantină și izolare socială ținem clase gratuite LIVE pe pagina de facebook Karuna Studio. Avem în medie 300 – 400 persoane LIVE la fiecare clasă. Am organizat Yoga Challenge 1000 unde am făcut yoga cu peste 1000 de persoane LIVE iar acum ne pregătim pentru Next Challenge 1000: Postural Pilates.

Next Challenge 1000: Postural Pilates 

Duminică, 10 Mai, 11:00 cu Ovidiu Atanasiu

Știm că postura joacă un rol esențial în activitățile noastre de zi cu zi: ea poate aduce o stare de bine și lejeritate în mișcare sau disconfort și durere. Astfel, Karuna va ofera o clasă de Postural Pilates prin care veti descoperi mijloacele necesare pentru a vă îmbunătăți postura, indiferent de vârstă sau condiție fizică.

Energia grupului este mult mai puternică decât energiile individuale cumulate, prin urmare va astept sa facem impreuna aceasta sedinta!!!

Deci, cine va vrea să practice Postural Pilates, Karuna vă dă întâlnire Duminică, 10 Mai, la ora 11, pe pagina de facebook Karuna Studio.

The End xoxo

Share: