Pentru că am primit multe întrebări despre cursurile ținute de KARUNA Studio, astăzi am decis să scriu din nou despre cursurile online. Karuna a pregătit pentru toți cei interesați un nou curs de începători, tocmai ca să poată oricine să înceapă de la zero un program de exerciții care poate înlocui mersul la sala până când ne va fi permis să facem asta. Avantajele acestor cursuri sunt esențiale: instructorul va spune exact cum să executați exercițiile într-un mod corect, astfel încât să nu va creați singuri mici întinderi sau alte probleme prin nerespectarea posturii.

Webinar: Învață să practici corect Pilates cu Ovidiu – Sâmbătă, 16 mai, ora 10:00 

„În timpul claselor pe care le transmitem LIVE pe facebook sunt foarte mulți începători, și ne-am gândit să facem un webinar prin care să oferim cunoștințele de bază, atât practice cât și teoretice, prin care să puteți practica corect, eficient și în siguranță metoda pilates, indiferent că vă înscrieți la o clasă LIVE sau practicați singuri acasă.

Riscul accidentărilor este mult mai mare când practicați singuri și nu beneficiați de atenția și corecțiile unui instructor. Mai mult de atât, există posibilitatea ca execuția mișcărilor să fie incorectă, ce poate conduce la un antrenament ineficient.” – Ovidiu Atanasiu

Acest webinar își propune să vă ofere cunoștințele de bază ale metodei pilates și este structurat astfel:

Parte teoretică:
– Principiile care stau la baza metodei Pilates și integrarea acestora în fiecare exercițiu
Respirația specifică metodei pilates: teorie și execuție

Parte practică:
– Clasă integrală de pilates cu o durată de 50 min în care vom integra tot ce am învățat în partea teoretică, cu exerciții ușoare dar efort intens.

Durată: 2 ore
Preț: 60 lei
Locație: LIVE pe Platforma ZOOM
Acces Webinar: SHOP Online Karuna Studio

Share: