Am ales in titlul acestui articol despre noile rochii CRISTALLINI expresia „de colectie” deoarece este un concept nou: arta poate exista oriunde in jurul nostru, trebuie doar sa avem deschiderea sa o surprindem. O imbinare maiestuoasa intre rochiile elaborate, cusute manual in atelierul nostru, si maiestria fotografului si a modelului care au creat o imagine de ansambul pe care noi am denumit-o „Carte postala„.

SKA 932

Scopul cartii postale poate fi acesta: „transmite adresantului mesajul expeditorului cât și acela de a furniza primului imagini care să exemplifice locul unde se află expeditorul.”

SKA 959

Frumusetea acestei sedinte foto se datoreaza si unui loc plin de istorie si personalitate: Calea Victoriei din Bucuresti.

Mai exact, in inima Hotelului Novotel care ne-a oferit o panorama care „respira traditie”, o imbinare superba a unui aspect vechi cu unul nou, o arhitectura clasica cu un design modern.

SKA 955

Tot acest decor a reusit sa creeze niste imagini autentice pe care le putem oricand imprima pe un carton, ramanand martor al timpului actual, transformat, peste ani si ani, in istorie:

„Asa arata, acum ceva timp, Calea Victoriei, si asa se imbracau, pe vremuri, femeile, cand mergeau la evenimentele importante din viata lor. De o feminitate ravisanta, exceland in eleganta si frumusete…”

SKA 970

SKA 916

SKA 938

SKA 930

Alege si tu sa devii parte din istorie, aducand o pata de culoare si originalitate oricarui eveniment! Iesind din tipare, se creeaza momente de neuitat, care dainuie mult timp dupa ce s-a incheiat seara: momente ramase in poze, in gandurile oamenilor din jur, in amprenta memoriei tale, deoarece te-ai simtit apreciata si adorata!

Dincolo de obiectele in sine, este frumos sa creezi imagini si momente frumoase. La CRISTALLINI putem doar sa incercam sa fii potrivit imbracata pentru ceea ce te asteapta, gandind si realizand rochia de seara pe care ti-o doresti pentru a resimti un plus de incredere si inspiratie!

SKA 969

Have fun! xoxo

Share: