Ieri a fost ultima zi de prezentari ale noilor colectii la Barcelona Bridal Fashion Week. Astazi este mult mai liniste. Se mai aud pe fundal doar notele unui pianist italian, Leonardo Cincinelli.

unnamed (3)

O frumoasa surpriza la acest targ a fost venirea Roxanei Tanase, un model cu care am colaborat pentru colectiile anterioare Cristallini. Acum este venita in vacanta, insa modelling-ul il mai practica doar din placere. Si chiar a fost o deosebita placere sa cautam, exact ca pe vremuri, cele mai bune pozitii, lumina care avantajeaza cel mai mult, vantul care sa adie din directia ideala si, implicit, situatiile amuzante care relaxeaza atmosfera. La fel de incantat a fost si Leonard de mini sedinta foto pentru care a facut pauza special pentru a ni se alatura!

unnamed (6)

Acest model Cristallini – SKA 426 – a fost reinterpretat si in aceasta colectie, fiind un best-seller atat la nivel national, cat si international.

unnamed (4)

Trena este optionala si se poate detasa pentru o mai multa lejeritate:

rochie_de_mireasa_cristallini_ska426_1

Alte mici placeri care ne-au incantat pana acum sunt briosele cu ciocolata si vanilie, care fac iarasi exceptia de la un stil de viata sanatos, pe langa Sangria pe care o comandam seara, cand iesim la restaurant cu alti designeri cu care ne-am imprietenit la targ.

unnamed (5)

unnamed (8)

Si ce poate sa fie o incantare mai mare decat sa abordezi cele mai profunde si delicate subiecte cu o femeie extrem de frumoasa si talentata, ca Elena Perseil?

unnamed (7)

Dupa ani de zile, timp in care ii admiram tinutele in magazinul Cocor, visand sa port intr-o zi pantalonii din paiete sau rochiile scurte pline de broderii… acum am avut privilegiul sa descopar omul, artistul, femeia, o energie fantastica si un spirit evoluat din toate punctele de vedere. Si pe acelasi ton profund, o persoana cu care poti trece cu usurinta de la discutii filozofice la povesti amuzante, un umor natural si spontan, o diplomatie rara si o discretie de mult uitata.

unnamed

unnamed (1)

Share: