Desi ne aflam spre final de iarna, un nou sezon se apropie cu pasi repezi: Toamna/Iarna 2020, sezon care va duce colectia CRISTALLINI din nou la Paris, unde va fi expusa pentru prima data.

Fiecare rochie din colectie este rezultatul mirific al multor ore sau chiar zile intregi de munca manuala, atentie la detalii si dorinta de a realiza un produs al imaginatiei noastre care sa invaluie fiecare clienta intr-o aura plina de feminitate si delicatete la evenimentele importante din viata lor.

Pregatirile sunt pe ultima suta de metri: procesul creativ a luat sfarsit, ultimile detalii fiind cele care tin de organizare, promovarea colectiei – deci, pe scurt, sedinta foto si construirea atmosferei, a ambientului in care intreaga colectie a luat nastere!

Asa cum v-am obisnuit in fiecare an, iata cateva imagini din cadrul sedintei foto de zilele trecute care a avut loc intr-un loc plin de istorie, o adevarata capodopera de arta!

Odata cu lansarea acestei colectii in cadrul Saptamanei Modei de la Paris, in acelasi timp, in Romania, CRISTALLINI va lansa oficial colectia Primavara/Vara 2020. Asa ca, va asteptam in showroom-ul nostru si online pe shop.cristallini.com pentru a vedea noua colectie de rochii de seara si cocktail.

Surpriza acestui an este linia de costume din tweed produs in Franta: rochii de zi accesorizate discret cu pietre Swarovski si sacouri cu un design cameleonic, la care iti poti achititiona fuste cu linii diverse, potrivite atat de seara, la petreceri cocktail, la cununii civile, botez sau, mai apoi, fiind usor de purtat cu pantaloni sau blugi!

Stay tuned!! xoxo

 

Share: