Unul dintre cele mai bune seriale pe care le-am urmărit, și o spune un Netflix addict: nu trece o zi fără să văd cel puțin un episod înainte de a se sfârși ziua. Am făcut maratoane de Sex and the City încă de acum 12 ani, Games of Thrones înainte să fie la modă… De aceea mă bucur că am mai găsit un serial care să mă captiveze. Hollywood este un amestec de realitate, poveste, vise, dezamăgiri, emoții și… alte emoții… urmate de mai multe emoții cât mai diverse, pe toate planurile vieții…

Vise neîmplinite care devin realitate. Realitatea nedreaptă, plinӑ de răutate și urӑ! Speranțe! Infidelitate, homosexualitate, promiscuitate! Multă muncă pentru realizarea viselor. Sacrificii! Riscuri! Umilința și succesul în faţa forțelor potrivnice! Vise care devin realitate!

Uneori crezi că trebuie doar să arăți bine și puf! Devii vedetă! Dar nu este deloc așa! Frumusețe fără experiență… la Hollywood ești de duzină. Apoi, poate veni o clipӑ în care ești văzut, momentul în care ești descoperit: atunci soarta îți răsplătește toate sacrificiile, munca, energia din vise și dorul din speranțe! Cam așa se întâmplă și în viața realӑ, fie că vorbim despre o relație sau despre un loc de muncă, despre un artist sau despre visul oricui, oricât de mic și insignifiant ar putea părea unora.

Ce te învață Hollywood? Că în viaţă trebuie să ai curaj. Să nu te învinovățești când te plângi că totul este greu, și să o iei de la capăt, să nu renunți! Să îți accepți dorințele sufletului și nevoile fizicului! Să fii corect pentru că, altfel, va veni o zi când va trebui să plătești diferența! Să fii consecvent și să nu te răzbuni, pentru că suferința poate distruge vieți și viața are un echilibru fascinant în care totul se întoarce la sursă… și să muncești zi și noapte pentru ceea ce îți dorești, chiar dacă pare un drum fără sfârșit pozitiv.

Fantezii, dorințe… pe toate planurile:

Înșeli? Sau nu? Este mult până o faci prima oarӑ… prima oarӑ este mai greu, apoi, dacă ai scăpat atunci, te obișnuiești și o faci regulat.

Probleme de etnie, probleme de căsnicie, probleme la locul de muncă.

Corupție, șantaj…

Săraca fatӑ bogată și frumoasă care este uneori mai tristă decât oricare alta. Nefericirea ei vine din faptul că nu primește dragoste. Dar și dragostea vine dacă ea își păstrează un suflet bun, blând, fără aroganţe și nevoia de a-i răni și de a-i umili pe cei din jur.

– „Când treci prin viaţă, poți ușor să simți că ești pe pilot automat! De parcӑ nu înseamnă nimic. Când intri la cinema și vezi ecranul uriaș, eu am știut brusc cum ar trebui să simți viața, ce înseamnă să trăiești! Parcă e ceva, undeva… acolo, care mă așteaptă. Asta înseamnă să fii în viaţă. Știu că mi-e mai bine când plec de la cinema decât îmi era când am intrat la film.”

În final, dincolo de atmosfera glamuroasӑ, esența mini-seriei este aceasta: orice ai realiza în viaţă, doar iubirea este capabilă să ridice fiecare ființă umanӑ la cel mai înalt grad de bunăstare, acea stare de bine… nu banii, nu faima, ci doar sentimentul de iubire! Apoi, când ai parte de iubire, va veni și calea prin care vei accede la faimӑ și bani!

Share: