<<CRISTALLINI, în colaborare cu Simona Opriș
Albă-ca-Zapada
“Zi-mi, oglindă-oglinjoară,
Cine e cea mai frumoasă din ţară?”
Intr-o lume a oamenilor mari, Cristallini vă invită să regăsiti plăcerea de a crede în poveștile copilăriei.. Povești care pot deveni realitate cu ajutorul nostru, al tuturor.
Am creat un tablou de iarnă, simbol al puritătii, frumusețe îmbinată cu candoarea specifică copilăriei, care ne încurajeaza să fim mai buni. Privită prin rama amintirilor, rochița de sub brad, albă ca zăpada, este confectionată din dantelă Chantilly, pene si cristale Swarovski brodate manual.
Accentele florale de pe rochie se continuă in aranjamentul realizat in colaborare cu Simona Opriș care face toate acele minunatii sub numele de Paper Flowers. Un exemplu elocvent al ideii de solidaritate si al faptului ca împreună putem realiza lucruri frumoase.
Și, plecând din atelierul cu flori, Albă-ca-Zăpada s-a rătăcit în pădurea cea nesfârşită. Infricoşată, când s-a văzut singură-singurică, începu să alerge până când, la un moment dat, i se înfăţişă dinaintea ochilor o căsuţă mititică, nespus de drăgălaşă, Stejarii Country Club. Albă-ca-Zăpada intră degrabă în ea ca să se odihnească, așteptand, plină de emoție, o împarateasa cu suflet bun sau un fecior de crai care să o îndrageasca cu patos. 
“- Înduraţi-vă, rogu-vă şi daţi-mi-o, că de când am văzut-o, simt că nu mai pot trăi fără s-o văd în fiecare zi.”
Și, uite așa, va ajunge Albă-ca-Zăpada să se bucure de un cămin, și stăpânul său să se reîntoarca la căldura poveștilor din copilărie, regăsind inocența pierdută.>>
 Aceasta este povestea cu care CRISTALLINI a participat ieri, 21 noiembrie, la a 17-a editie a Festivalului Brazilor de Craciun, cel mai mare eveniment caritabil din România.
 „Doar cine a pornit vreodată de la zero poate cunoaşte emoţiile cu care organizam, în anul 2001, prima ediţie a Festivalului Brazilor de Crăciun. Au trecut 17 ani de atunci, 17 ani în care designeri renumiţi, personalităţi din mediul de afaceri, diplomaţie, cultură şi media şi-au unit forţele pentru a da o şansă la educaţie copiilor rămaşi, fără nicio vină, în afara sistemului.
[…] Într-o seară unică a anului, designeri încrezători în forţa binelui îşi pun în joc creativitatea şi dau  naştere, prin brazii creaţi, unor adevărate poveşti de Crăciun, despre bucurie, căldură şi cărţi citite. Brazii sunt licitaţi, iar fondurile ajung către copiii care au nevoie de tot sprijinul nostru pentru a putea învăţa în şcoală.”
 
Anul acesta ni s-a acordat onoarea sa luam parte la acest eveniment. Ieri a avut loc conferinta de presa in care s-a discutat despre modul in care banii stransi sunt cheltuiti pentru a veni in sprijinul familiilor care nu isi permit taxele de scolarizare, rechizitele pentru copii, sau nici macar elementele de baza pentru a creste un copil, de la mancare – la medicamente si haine. Si, daca autoritatile nu fac nimic in acest sens, ma bucur ca exista astfel de oameni care isi rup din timpul si din castigurile lor, incercand sa faca lumea un loc mai bun.
Doar vazand fericirea de pe fetele copiilor am putea sa intelegem cat de MARE poate fi pentru ei un gest MIC pe care noi l-am face.
 
Pentru bradul CRISTALLINI am ales ca tema una dintre cele mai cunoscute povesti ale copilariei, „Alba-ca-Zapada”, un mit al luptei intre BINE si RAU, in care puritatea si bunatatea castiga.
Si, persoanei care va licita bradutul realizat de Cristallini, ne-am gandit sa ii oferim un cadou: o rochie din colectia de cocktail haute-couture, impreuna cu un manechin din fier forjat care rasare din cadrul spectaculos realizat de Simona Opris. O adevarata opera de arta, un exemplu elocvent al oamenilor pasionati care se implica trup si suflet in proiectele pe care si le asuma. Simona este un om extraordinar , un om pe care ma bucur enorm ca l-am cunoscut! Asa ca, in dressingul celui care va pleca acasa cu „bradul”, va domni un aranjament superb realizat din flori si ornamente de Craciun, numai bun pentru a da suflet camerei si, de ce nu, bun pentru a fi folosit ca manechin. Iar rochita va fi sufletul petrecerii oricarei femei care va alege sa o poarte!
Acum nu avem decat sa asteptam licitatia si sa speram ca bradutul va strange cat mai muti bani pentru a fi alaturi de copiii care au nevoie de o sansa pentru a deveni oameni mari, realizati, frumosi si sanatosi.
xoxo
Share: