Poate ca multa lume va fi reticenta initial la urmatorul articol, insa stiu ca exista si multi oameni deschisi la acest gen de abordare ezoterica. In functie de istoricul fiecarui om, credem sau alegem sa nu dam crezare lucrurilor nevazute, care par sa nu aiba nimic de a face cu realitatea inconjuratoare. Citind articolul pana la capat, fiecare isi va contura o parere proprie. Eu am fost in ambele categorii, asa ca pot intelege pozitionarea si de o parte si de cealalta a baricadei. Insa, privind logic, unele lucruri inexplicabile pot fi intelese si altfel decat prin ratiune…

Photo by Jabin Botsford/The Washington Post via Getty Images

Am fost obisnuita de mica sa mi se spuna de deochi, pentru ca simteam acel rau instantaneu. Ajunsa la varsta adolescentei, am citit mult despre tehnica deochiului, incercand sa neg existenta acestor credinte ancestrale. Dupa „Epopeea lui Ghilgames” (cea mai veche scriere literara pastrata a umanitatii, datand de la inceputul mileniului al III-lea î.Hr. ) si „Vedele” (cele mai vechi scripturi ale hinduismului), am inteles, pe scurt, ca totul are legatura, de fapt, cu energia. Cu aura fiecarei persoane, si nu cu o putere magica. Eu am fost invatata de mica sa cred ca mi se poate „fura” energia, asa ca asta mi se intampla cand intram in contact cu diverse persoane, lasandu-le sa intre usor in campul meu energetic.

Daca si acest lucru pare neverosimil, povesti pentru copii, atunci as putea sa invoc o alta situatie prin care trecem cu totii, cu siguranta: exista oameni cu care stam de vorba si instant ne simtim plini de energie, ca si cum s-a restartat ceva in interiorul nostru. Tot asa, exista oameni cu care interactionam si, imediat dupa aceea, ne simtim lipsiti de energie. O simpla discutie cu ei ne face sa ne simtim fara vlaga, acei „vampiri energetici” pe care incercam sa ii evitam, fara sa putem explica de ce nu ne simtim bine in prezenta lor.

In continuare, exista multe alte expresii care ofera un sens practic acestor credinte: moartea „de inima rea„, care inseamna diminuarea energiei vitale, create din suferinta, care isi gaseste explicatia chiar si in medicina (este un drum lung si logic pentru a descrie exactitatea acestei expresii). „Mort de frica” – celebrul experiment al lui Avicenna – intr-o cusca s-a pus un miel si intr-o cusca alaturata s-a pus un lup. Mielul a murit in scurt timp de stresul provocat de frica. Si exemplele pot continua…

Pastrand registrul lucrurilor inexplicabile, asa cum este si energia iubirii care te implineste si da sens vietii sau, din contra, a carei lipsa iti diminueaza pofta de viata, am gasit acest articol despre vibratia starilor din viata noastra, articol pe care il gasesc foarte util in aceasta perioada suspusa unei turnuri incredibile a vietii noastre cotidiene, aflata sub imperiul fricii si al angoasei.

Coronavirusul vazut la microscop.

„Ca orice alt virus, COVID-19 are o vibratie scazuta, cu o structura de circuit electromagnetic inchis, cu o frecventa de rezonanta de aproximativ 5,5 Hz-14,5 Hz. In intervalele cele mai inalte – nu este activ; incepând cu intervalele de 25,5 Hz si peste, virusul moare…”

Pe scurt, explicatia este una deja cunoscuta in intreaga lume: oamenii care au o vibratie joasa se imbolnavesc (pentru cei care se gandesc ca exista copii care se nasc bolnavi, exista explicatia doctorilor si a psihologilor care explica cum viata apare din prima zi de concepere a copilului, si sunt multe lucruri care se pot intampla in lunile petrecute in pantecele mamei care pot influenta starea de sanatate sau de boala ale copilului). Prin opozitie, oamenii care au un stil de viata sanatos (nu doar alimentar, ci si cu emotii sanatoase) – au o vibratie ridicata.

Psihicul este egal cu imunitatea. 

Deci, este lesne de inteles de ce apar tot felul de articole care ne incurajeaza sa gandim sanatos, sa traim in liniste, sa mancam sanatos, sa ne vindecam ranile din trecut, sa iertam si sa invatam sa traim mai mult in suflet si nu in lumea exterioara. Explicatia logica este ca pana si aceasta infectie respiratorie este mai putin periculoasa pentru persoanele care traiesc intr-o vibratie inalta si devine poate chiar mortala pentru cei care au o vibratie scazuta.

Chiar si oamenii care au acest stil de viata sanatos pot avea momente in care aluneca in vibratii mai mici, din diverse cauze care le tulbura ocazional echilibrul energetic (oboseala, stres, boli deja cronicizate inainte de adoptarea stilului de viata sanatos, emotii negative, etc).

In continuare, voi copia articolul gasit in forma lui originala si ii voi adauga sursa in momentul in care o voi afla (stiu doar ca apartine unui profesor de yoga).

Rezonanța medie a frecvenței totale a Pământului este acum de 27,4 Hz și, prin urmare, ar fi distructivă pentru virus. Dar există locuri în care această frecvență este scăzută, adică zone geopatice create natural sau artificial (spitale, închisori, linii electrice, vehicule electrice de metrou și publice, mall-uri, birouri, baruri, etc).”

Fiecare dintre aceste stari are urmatoarele vibratii, majoritatea sub 20 Hz:

• Durerea – de la 0,1 la 2 Hz
Frica – 0,2 – 2,2 Hz!!!
• Resentimentele – 0,6 până la 3,3 Hz
• Iritarea – 0,9 până la 3,8 Hz
• Tulburarea – 0,6 până la 1,9 Hz
• Temperamentul cald (irascibilitatea, agresivitatea) – 0,9 Hz
• Accesul de furie (momentul culminant) – 0,5 Hz
• Furia – 1,4 Hz
• Mandria – 0,8 Hz
• Megalomania (grandomania) – 3,1 Hz
• Abandonul – 1,5 Hz
• Superioritatea – 1,9 Hz

Vibratiile crescute:
• Generozitatea – 95 Hz
• Actul de a multumi – 45 Hz
• „Mulțumesc foarte mult!”/”Multumesc si eu!” – de la 140 Hz in sus
• Sentimentul de unitate cu ceilalți oameni – minim 144 Hz
• Compasiunea – de la 150 Hz in sus

  • Mila – doar 3 Hz

• Dragostea fata de intreaga omenire si, fără excepții, pentru toate ființele vii – de la 150 Hz in sus

• Iubirea necondiționată, universală – de la 205 Hz in sus

  • Iubirea (conditionata, gandita, fata de un numar restrans de persoane, adică atunci când o persoană înțelege că iubirea este un sentiment bun, luminos și puternic, dar nu a învățat încă să iubească intreaga omenire) – 50 Hz

Timp de milenii, frecvența planetei noastre a fost de 7,6 Hz.  Fizicienii îl numesc RMN-ul lui Schumann și se datorează bătaiei fulgerului în spațiul de târâre dintre pământ și ionosferă, care acționează ca un ghid de undă și un rezonator. Cu toate acestea, frecvența lui Schumann a început recent să crească rapid.

In urma dinamicii:

  • ianuarie 1995 – 7,80 Hz
  • ianuarie 2000 – 9,30 Hz
  • ianuarie 2007 – 9,80-9,80 Hz
  • Aprilie 2014-15,15 Hz, etc…

Concluzia este ca, pentru o viata sanatoasa, este imperios necesar un proces de constientizare profunda. Constientizare a vietii pe care o traim, alaturi de ce fel de persoane, cu ce fel de energie, in ce scop. Sa existe o congruenta in ceea ce simtim, ceea ce gandim si ceea ce facem! Calitatea vietii depinde de multi alti factori in afara de statutul social si de situatia financiara. Acestea sunt doar cai prin care putem accede la o stare de liniste si fericire dar, din pacate, multi oameni care au aceste doua lucruri se afunda in evitare: alcool, schimbarea compulsiva a partenerilor sexuali, cautand o implinire – de fapt – a golului sufletesc, comportament care nu face decat sa accentueze sentimentul de singuratate si neimplinire, droguri si alte dependente. Oricare dintre aceste emotii negative inchid accesul la constiinta clara.

Adaugire 🙂

Dupa ce am terminat de scris, am primit aceasta poza de la prietena mea, Marina:

xoxo Stay tuned!

Share: