Procesul de creatie se intinde dincolo de trasarea unor schite, dincolo de alegerea tesaturilor si de conceperea unui model. Procesul de creatie ajunge in dressingul unor femei care imbraca rochia la evenimente extrem de importante din viata lor. In asta consta o mare parte din satisfactia mea atunci cand o rochie ia nastere in atelierul Cristallini.

De-a lungul acestor ani, au ramas cateva familii care au ales Cristallini inca de la inceput. Acesti oameni pare ca fac acum parte din familia noastra. Mama care si-a imbracat fetita la noi inca de la o varsta frageda, adolescente care isi aleg rochia pentru bal, mirese care aleg rochia pentru cel mai important eveniment din viata lor, mama-soacra care este in centrul atentiei, mai ales cand are un singur copil, domnisoare de onoare, nase sau simple invitate, cu toate suntem acum legate de dovada incomensurabila a timpului care a dovedit ca, cu fiecare ocazie cu care putem, ramanem impreuna.

Incepand de astazi, voi dedica cateva articole despre povesti care mi-au ramas preferate de-a lungul anilor, oameni langa care am evoluat, femei care nu inceteaza sa imi ofere lectii de viata si carora le duc lipsa cand nu le vad mai mult timp.

Alexandra avea doar 2 ani cand a purtat prima rochita. Mama ei este una dintre primele cliente care are foarte multe rochii Cristallini in garderoba. De multe ori i-am realizat aceeasi rochie in miniatura pentru Alexandra. Acum, dupa 5 ani, Alexandra are propriul stil, stie exact ce vrea si devine din ce in ce mai greu sa ii poti induce anumite preferinte. Este uimitor sa vezi cum se creaza o mica personalitate. Copii care se formeaza ca o prelungire a ceea ce isi doresc parintii. Copii care, din contra, isi formeaza personalitatea prin opunere, refuzand orice ii propun parintii.

2012:

Aceasta a fost prima rochita de fetite pe care am creat-o. Sunt momente in viata care raman mereu amintiri superbe care transcend uitarea.

Multe dintre modele sunt facute asemanatoare cu rochia mamei, un om extraordinar de bun si deschis, unul dintre putinii oameni care isi pastreaza modestia indiferent de evolutia pe scara sociala sau financiara:

Sau rochita in miniatura asortata cu bluza mamei:

Alexandra si Alexandru:

2016:

Alexandra a avut rochita inainte de lansarea oficiala a noi colectii:

Alexandra, 2017:

Model facut dupa SKA 673:

Urmeaza noi povesti de suflet. Stay tuned! xoxo

 

Share: