Exista o veche traditie englezeasca care a devenit din ce in ce mai indragita de catre miresele din toata lumea, aducand evenimentului o nota amuzanta, plina de emotie.

Ceva vechi – simbolizeaza continuitatea. Daca nu aveti cum sa aduceti un obiect care sa fi apartinut generatiilor trecute din familia miresei, puteti alege un obiect care sa aiba o anumita insemnatate pentru voi.

Ceva nou – reprezinta speranta pentru un viitor plin de bunastare si fericire (in top se afla piesele de lenjerie intima).

Ceva de imprumut, din punctul meu de vedere, are legatura mai mult cu o semnificatie transcendenta lumii obiectelor: eu cred ca este vorba despre gandurile bune si energia obiectului imprumutat, care sa inspire liniste si sa insufle fericire miresei.

Ceva albastru – este legat de relatia cu viitorul sot: ideea de dragoste, puritate, fidelitate, o legatura puternica ce va aduce fericire in cuplu.

Something old, something new, something borrowed, something blue!

Relatiile se cantaresc prin greutatea si profunzimea lor, prin onestitate si dorinta, nicidecum prin durata, daca acest timp petrecut impreuna nu este presarat de emotii sincere, de corectitudine si iubire reala. Chimia intre oameni este rara, insa descoperirea ei este de o emotie vibranta care da (macar intr-o mica masura) sens existentei noastre cotidiene.

Asa a fost pentru mine relatia cu acest cuplu minunat, pe cat de neasteptata, pe atat de dulce si plina de insemnatate.

Detaliile prieteniei noastre sunt mai putin importante astazi, deoarece as prefera sa fie totul despre ei si despre frumoasa aniversare a cununiei civile.

Din ciclul: Clientele Cristallini, Alina a ales pentru acest eveniment doua rochii de cocktail speciale.

SKA 741

Seara, Alina a ales o alta rochie din tul de matase cu buline si flori 3D cusute manual, SKA 973:

Ambele piese alese sunt speciale datorita broderiei manuale cusute pe dantela Solstiss, perfecte pentru vara datorita tesaturilor din vascoza si matase. Eu am ales o rochie din matase naturala pictata de noi, simbolizand un cer instelat, stelele fiind un laitmotiv adorat atat de Cristallini cat si de clientele noastre:

Casa de piatra!!!

 

Share: