După ce am scris articolul despre KARUNA Studio, m-am decis să mă apuc și de exercițiile celebre pe care toata lumea din jurul meu le laudă – cele executate pe „patul Reformer”, cum îl numeam eu.

De ce m-a atras acest tip de antrenament?

Am prietene care au scăpat de dureri de spate, altele care și-au îndreptat postura, iar eu tind să stau mai cocoșată, mai ales după o zi întreagă la birou… Alte cunoștințe îmi spun că li s-a modelat frumos musculatura… Cunosc dintotdeauna o grămadă de beneficii ale acestuia, dar nu îmi plăcea ideea de a avea un program fix. Iar la acest pilates Reformer este nevoie să ai lângă tine un instructor. Deci, de fiecare data, am evitat să-mi iau angajamentul să mă programez.

Între timp, m-am răzgândit, realizând că sănătatea și starea de bine vin și dintr-o conduita mai responsabila, așa că am sunat la Karuna și am cerut să mă anunțe imediat cum vor deschide studioul, pentru că vreau să încep să fac și exercițiile miracol pe celebrul „pat”.

Așa am aflat cât de puțin știam, de fapt, despre aceste antrenamente. În primul rând, Karuna Studio au mult mai multe aparate similare cu Reformerul (Cadillac, Wunda Chair, Arm and Barrel Set), în funcție de necesitățile fiecărei persoane. De aceea se susține un antrenament personalizat… Așa că, i-am rugat pe ei să îmi scrie câteva rânduri despre antrenamentele care se fac la aparate.

Despre antrenamentele personale pe aparatele de pilates BASI Systems USA.

„Instructorul lucrează direct cu un singur client, antrenamentul fiind individualizat și adaptat în permanență pentru a atinge obiectivele stabilite împreună cu clientul, ținând cont de capacitatea și condiția fizică a clientului, precum și de eventualele afecțiuni care pot exista.

Antrenamentul personal reprezintă modul cel mai bun de a-ți transforma corpul prin îmbunătățirea posturii și prin creșterea condiției fizice, dobândind astfel mobilitate, echilibru, stabilitate și suplețe. Totodată, antrenamentele personale ajută la remedierea dezechilibrelor musculare care pot conduce la disconfort, durere sau accidentări.

Îmbunătățirea posturii poate reprezenta trecerea de la durerile cronice sâcâitoare la o viață fără disconfort, dobândind ușurință și naturalețe în mișcări. Instructorii noștri certificați la nivel internațional vă pot oferi antrenamente personale de yoga, gimnastică posturală și pilates.

Pentru ședințele de pilates, studioul vă pune la dispoziție tot arsenalul de aparate premium de la BASI Systems USA: Reformer, Cadillac, Wunda Chair, Arm and Barrel Set.

Echipa de instructori este coordonată de Ovidiu Atanasiu, kinetoterapeut, instructor yoga si pilates, lector formator în cadrul școlii Move On Pilates Academy și certificat internațional BASI Pilates USA.”

Multumesc, Karuna Studio!

xoxo

Share: