Ce poate fi o realizare sau o implinire mai mare pentru un barbat decat momentul in care ajunge sa fie iubit de catre o femeie care se iubeste? Este dovada extrema de iubire.

Nu ai cum sa te simti special cand esti iubit de femei care renunta atat de usor la ele insele. Farmecul este sa cuceresti inima unei femei care are deja sufletul plin de iubire… pentru ea! O femeie care isi cunoaste valoarea si care devine ingenios de selectiva mai ales in ceea ce priveste viata amoroasa. Abia cand o astfel de femeie isi rupe din iubire ca sa faca loc unei alte iubiri, abia atunci creste insemnatatea acelui moment.

Cand tu, ca femeie, nu te pretuiesti si este gol in sufletul tau de dragoste pentru tine, nici un barbat nu va simti ca si cum a castigat ceva: era deja un loc pustiu. El doar a ocupat spatiul.

„Multe femei fac greseala de a cauta un barbat cu care sa dezvolte o relatie fara ca mai intai sa dezvolte o relatie cu ele insele; alearga de la un barbat la altul, cautand ceea ce le lipseste in interiorul lor. Cautarea trebuie sa inceapa cu propria persoana. Nimeni nu ne poate iubi vreodata suficient de mult incat sa ne implineasca, daca nu ne iubim noi in primul rand, pentru ca atunci cand cautam dragostea in pustiul dinauntrul nostru nu vom gasi decat un pustiu si mai mare.” Femei care iubesc prea mult – Robin Norwood

Cand aceste convingeri se schimba, viata ni se va schimba! xoxo

 

Share: