Oricine ar începe să vorbească despre SMOORAHUG ar începe să promoveze instant ideea de super-alimente, fructe și legume fenomen care îți garantează sănătatea prin puterile lor miraculoase, fiind pline de anti-oxidanți și vitamine. Însă cine are într-adevăr cunoștințe despre termenul de super-aliment, știe că acesta poate că nu se deosebește foarte mult de unele fructe care ar putea crește chiar și la noi în țară. Așa că nu despre asta voi scrie astăzi, ci despre ce are cu adevărat special Smoorahug! Și spun special, pentru că sunt unici în Romania!

Smoorahug comercializează preparate din açaí, fiind singurul furnizor din țară al acestuia. Acesta este un fruct care crește doar în  pădurile amazoniene din Brazilia, foarte bogat în antioxidanți, vitamine, omega 3 și 6. Sunt client Smoorahug din 2016, dar cu aceasta noutate pot spune ca m-a recucerit!

Pulpa de açaí nu este numai sănătoasă, ci este extrem de  delicioasă, fiind sarea și piperul de care aveai nevoie că să îți prepari un mic dejun de vis!  Dacă nu îl preferi ca smoothie, mixat în blender cu suc de mere presat la rece, apa de cocos, lapte vegetal sau apa Kangen, care îi potențează proprietățile, atunci poți opta pentru un açaí bowl care îți asigura toate vitaminele și mineralele de care ai nevoie pe tot parcursul zilei (în combinație cu semințe și nuci hidratate peste noapte în apa – de preferat Kangen, fulgi de ovăz, de hrișca, chia, etc).

Eu îl folosesc și souflle-ul de ciocolată, în loc de înghețată, pentru că îmi ofer uneori și hrană pentru suflet, nu doar pentru sănătatea corpului!

De ce sunt produsele Smoorahug deosebite?

Fructele și legumele sunt culese la maturitate deplina. Asta înseamna ca au avut timp suficient să acumuleze vitamine, minerale și antioxidanti, pentru că acestea se concentrează în ele doar în ultimele zile de coacere!

Produsele sunt congelate prin tehnica IQF- care permite înghețarea instanta pentru ca fructele și legumele să își păstreze vitaminele si mineralele.

Aceasta tehnica este cea care face SMOORAHUG unic: în timp ce am înțeles cu toții iluzia de a merge și de a cumpăra fructe și legume proaspete, fiind de fapt colorate artificial, pline de pesticide și toxine, la Smoorahug totul este cules fix când toate proprietățile lor sunt la nivelul cel mai înalt de beneficii. Acest lucru ajuta sistemul nostru imunitar să primească ceea ce are nevoie, spre deosebire de fructele din supermarket-uri care sunt culese verzi și lăsate să se coacă artificial, ceea ce le seaca de o mare parte din vitaminele și mineralele lor…

Pe live-urile de pe instagram voi pune videoclipuri cu preparatele mele preferate pe care le voi pregăti mâine. Pina colada este smoothie-ul meu preferat. Al tau… care este?

xoxo

Share: