Colectia Pre-Fall 2019 CRISTALLINI debuteaza cu o prima parte creionata de tedintele toamnei in materie de evenimente, pastrand amprenta brand-ului: magia rasarita din usurinta cu care poti transforma o rochie de seara lunga intr-o rochie cocktail.

O silueta superba, sculptata de liniile designului special creat incat sa evidentieze un corp frumos conturat, se poate metamorfoza intr-o aparitie mai lejera, potrivita pentru o petrecere cocktail sau de seara, dar unde nu exista un cod vestimentar care sa impuna o rochie lunga. CRISTALLINI ofera posibilitatea de a scurta rochia, tiparul fiind construit cu maiestrie inca de la inceput astfel incat sa fie o optiune facila si eleganta.

SKA901

Efervescenta colectiei dainuie si in acest sezon in rochiile din paiete, modele care nu vor lipsi in nicio colectie viitoare, celebrele stiluri carry-over.

SKA 362 ramane unul dintre modelele cele mai vandute, existand si optiunea din catifea:

SKA362

SKA369

SKA477

Penele in talie sunt una dintre combinatiile cele mai iubite, fiind un contrast intre eleganta clasica si un look indraznet, care comlimenteaza linia corpului, ascunzand micile defecte:

SKA886

SKA886

Versatilitatea rochiei pentru a crea un look modern costa si in alegerea culorilor, anul acesta fiind in tendinte combinarea atat a tesaturilor, cat si a nuantelor:

SKA894

SKA894

Aceeasi transformare creatoare a unui contrast seducator are loc si in cazul rochiilor din catifea:

SKA906

SKA896

Dusa si dincolo de barierele de tasaturi si culori, inspiratia favorita a colectiei se joaca si cu schimbarea unei rochii intr-o salopeta:

SKA908

Imaginatia creatoare este nelimitata, aducand ca noutate posibilitatea de a atasa sau, din contra, de a scoate anumite parti ale piesei vestimentare. In acest caz, optional este peplumul din talie, care este alegerea ideala a femeilor cu forme mai rotunde in zona taliei sau care nu au o linie frumos curbata a soldului:

SKA897

SKA898

Succesul colectiei se afla insa in libertatea fiecarei femei de a se exprima asa cum isi doreste, fara teama, o atitudine revolutionara, sofisticata, eleganta, accesorizand aceasta atitudine cu rochia favorita.

Share: