Nu este prima datӑ când scriu despre minunile de la Mousserie, și cu siguranță nu va fi nici ultima, deoarece m-am obișnuit deja să fiu surprinsă de fiecare deliciu creat de Roxana Tănase. Am zis că mănânc rar dulciuri dar atunci când o fac – vreau să știu că ingredientele sunt cele mai ok, și atât cât se poate de sănătoase.

Îmi mai doresc să știu și energia omului care le face, căci eu cred într-adevăr că lucrul făcut cu drag îți transmite o stare de bine atunci când te folosești de el. Acest aspect este și unul dintre secretele Cristallini, căci fiecare rochie este creată cu drag și implicare, cu responsabilitate și cu dorința de a face fiecare femeie să se simtă specialӑ.

Senzația asta o am eu de fiecare datӑ când gust deliciile de la Mousserie. Roxana muncește cu drag, acordӑ atenție fiecărui client. În industrializarea producției, de obicei, aceste lucruri nu se mai simt. Nici atunci când cel care gătește nu este fericit cu ceea ce face sau este nemulțumit de angajator. Ei bine, Roxana este acel gen de Chef patisier care creează ea însăși, care lucrează cot la cot cu angajații, care pune suflet în fiecare produs, și asta se simte. Pasiunea ei este delicioasă, iar acum mă pregătesc pentru un orgasm culinar produs de acești cozonaci delicioși.

M-am decis cu greu ce să aleg: cozonacul cu umplutura de ciocolatӑ, nucӑ, unt – sau ciocolatӑ, nucӑ, unt și extra rahat și stafide? Sau… ceea ce comand mereu: cozonacul cu cognac!! Un deliciu demențial care se topește în gură, ireal de bun! Pentru că urmează o perioadӑ extrem de aglomeratӑ pentru cei de la Mousserie, urmând o sărbătoare în care mulți oameni își doresc un cozonac pe masӑ, eu am comandat încă de acum, să fiu sigură că nu voi rămâne fără…

Eu voi comandat prin Uber, direct

la telefon +40 747 024 555

Dacă cumva te tentează și pe tine cozonacul buclucaș plin de surprize (Umflățelul – i se mai spune, căci uneori este umplutură cu cozonac, nu cozonac cu umplutură) aștept cu nerăbdare un feed-back după! Dar, deși se spune că la Mousserie umplutura face diferența, dacă îți place un cozonac mai simplu, poți suna și îți poți personaliza umflăţelul cu mai puțin aluat cu ciocolatӑ, etc, în funcție de dorințele tale!

Share: