Prof. dr.  BRUCE H. LIPTON – biolog în domeniul celulelor Stem, o autoritate fascinantă în ceea ce numim astăzi

Noua Biologie

El a devenit una dintre cele mai importante voci pe plan mondial care militează pentru interconectarea științei cu spiritul. Autor al bestseller-ului Biologia Credinței și deținătorul Premiului GO pentru Pace, el este invitatul a sute de canale de televiziune și emisiuni radio, un prezentator important la conferințe naționale și internaționale.

„Lipton e un geniu – descoperirile sale extraordinare ne dau uneltele cu care să ne recâştigăm stăpânirea asupra propriei noastre vieţi. Recomand această carte, oricui este pregătit şi dispus să îşi asume responsabilitatea deplină pentru sine şi pentru destinul planetei noastre.”

LeVar Burton, actor şi regizor

Bruce Lipton este și membru Gaia, o comunitate care a strâns cei mai de seama oameni de știință care aduc dovezi pentru a susține idei care ne scot din zona de confort a manipulării de către cei care pun pe primul loc beneficiile financiare, fără a ține cont de distrugerea Planetei Pământ, fie că vorbim despre animale, plante, oceane sau noi… oamenii. Mulți oameni consideră informațiile (deși susținute de oameni titrați de știință) pure teorii ale conspirației.

Acest blog nu este pentru cei care nu își folosesc singuri creierul, ci pentru cei care caută modalități de a recrea o viață frumoasă și care participă activ la susținerea mediului înconjurător. Cu blândețe, aceste idei devin una cu noi, un stil de viață, în niciun caz un act de rebeliune sau abstracții ezoterice. Aceasta ar trebui să fie normalitatea.

În tot acest timp, Bruce Lipton ne vorbește despre epigenetică, o ramură a geneticii care arată cum genele sunt declanșate sau nu de mediul înconjurător. Așa cum a simplificat prietena mea, Tatiana Marinescu: „un om născut sănătos care crește într-un mediu toxic – se poate îmbolnăvi, tot așa cum un om bolnav se poate însănătoși în mediul potrivit”.

Vindecările spontane pot deveni la fel de dese ca acel moment în care, desi știai că ești sănătos, afli brusc și fără preaviz că suferi de o boală care te va ucide curând.

Bruce Lipton are un mod simplu și direct de a explica cum funcționează structura celulelor noastre pe înțelesul tuturor. Eu, personal, rezonez cu părerile lui despre prioritățile oamenilor: distrugerea ecosistemului în care trăim este cea mai importantă, dar, totusi… majoritatea „ne preocupăm de nunțile gay-lor”. Toate aceste probleme vor dispărea odată cu dispariția noii civilizații. Acum.. mulți vor citi și vor avea un aer ironic. Neștiința și limitarea gândirii (sau evitarea gândirii) sunt trăsăturile de bază ale oamenilor. Puțini iau o pauză să se gândească la penibilul care ne înconjoară, la manipulare, la lipsa implicării în comunitate și rămân sclavii sistemului profesiei, politic sau… al părinților.

Pentru eliberarea din această bulă… voi vorbi în următorul articol.

SKA XOXO

Share: